Vestul îşi propune ca prin opinii şi luări de poziţie să promoveze
valorile tradiţionale bănăţene şi descentralizarea economico-administrativă.

M.S. Regele Frdinand I Întregitorul – 89 ani de la trecerea la cele veşnice

M.S. Regele Frdinand I...

Vara anului 1927 a îndoliat întreg Regatul României. În noaptea de 20 iulie, Regele...[...]

Rege, de 87 de ani

Rege, de 87 de ani

În 20 iulie 1927 Mihai I a devenit, pentru prima dată, rege al României, după ce...[...]

Regina Maria

Regina Maria

În urma cu 76 de ani, la 18 iulie 1938, a trecut la cele veşnice Regina Maria, care a...[...]

OPINIE

Prăbuşirea TVR

Scris la: 05.10.2012, de: Valentin NICOLAU Print

Foto 1

Indignează faptul că audienţele TVR1 şi TVR2 s-au prăbuşit, apărând tronsoane care înregistrează rating 0,0! (...) Poate că nu e rea intenţie, ci doar efectul devastator al imensei incompetenţe dublate de aroganţa slugilor politice care-şi spun: „Facem ce vrem, acum suntem noi şi-ai noştri la putere!”

Am aflat că unii dintre dumneavoastră, împotriva voinţei conducerii executive a TVR, produc clandestin emisiuni şi le difuzează, prezentându-le ca fiind reluări. Produc poate pe banii lor, merg la filmări cu propriile maşini, totul pe ascuns, pentru că nu acceptă ordinul de a sta de pomană, aşteptând doar să le intre banii pe card. Ideea că producţia în televiziunea publică din România a devenit o activitate derulată în „ilegalitate” mi se pare revoltătoare.
Tot aşa cred că indignează faptul că audienţele TVR1 şi TVR2 s-au prăbuşit, apărând tronsoane care înregistrează rating 0,0! În acest timp, în toate celelalte televiziuni este agitaţie, emisiunile noi din grilă fac audienţă, audienţele aduc venituri mari din publicitate. În condiţiile de faţă, şi dacă încărcarea cu publicitate ar fi la maxim, staţiile TVR tot nu ar încasa mare lucru, din cauza audienţelor minore. Iată un alt posibil motiv al „restructurării”. Să distrugi o televiziune, precum se vede, e uşor, îţi trebuie doar câteva săptămâni. S-o creşti la loc, dacă va mai fi să fie, vor trece ani.
În ceea ce priveşte procedurile de restructurare, cu greu îşi putea imagina cineva o aiureală mai mare. Aproape 3300 de angajaţi evaluaţi în 15 zile, într-un talmeş-balmeş organizatoric. Din televiziune dispar profesii ca reporter şi prezentator, asta doar pentru a avea formal posibilitatea declarării restructurării. Profesionişti cu state vechi vor fi judecaţi prin evaluări cu teste-grilă, ca orice începător, precum aspiranţii la carnetul de şofer. Nu înţeleg de ce trebuie umiliţi cei care au servit ani de zile TVR şi care au un portofoliu impresionant de producţii de televiziune. Dintre aiurelile noii organigrame remarc faptul că la aproximativ 100 de diverşi referenţi statisticieni rămân şapte regizori artistici. În acest timp telefoanele sună, pilele sunt activate, pesemne că listele cu cei care trebuie să rămână sunt deja făcute.
Poate că nu e rea intenţie, ci doar efectul devastator al imensei incompetenţe dublate de aroganţa slugilor politice care-şi spun: „Facem ce vrem, acum suntem noi şi-ai noştri la putere!”

sursa: noriimei.ro

de Valentin NICOLAU

Copyright © 2011 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Vestul.roComentează


capcha


Reguli:
1. Vă rugăm folosiţi un limbaj civilizat;
2. Vă rugăm nu folosiţi cuvinte care pot jigni alte persoane care postează comentarii;
3. În comentariile dumneavoastră vă rugăm să vă referiţi doar la articolul afişat şi să nu atacaţi autorul sau autorii materialului;
4. Nu folosiţi un limbaj vulgar sau cu tentă sexuală;
5. Nu vom permite comentarii discriminatorii cu tentă xenofobă, antisemită sau rasistă;
6. Comentariile care intră în contradicţie cu regulile de mai sus vor fi şterse fără a se afişa vreun motiv;
7. Daca veţi continua să sfidaţi aceste reguli nu veţi mai putea să postaţi mesaje.

Comentând pe acest site, sunteţi de acord cu regulile precizate, le intelegeţi şi vă daţi acordul că le veţi respecta. Vă mulţumim.

PNaC6uVK 23.12.2015 04:38

Mulțumesc pentru piearzcrea legată de ENPS. Două comentarii am de făcut:1) cen imagine mie mi se pare că se vede clar task bar-ul albastru din Windows XP.2) specifică Windows XP și Internet Explorer, nicidecum Mac OS X sau alt sistem de operare. Așadar răme2n la concluzia că da, e vorba despre Mac-uri cu Windows pe ele. http://hjcrtm.com [url=http://yuxrzhs.com]yuxrzh s[/url] [link=http://egsmagd.com]egsma gd[/link]

gTIMlb3Ta6mq 22.12.2015 22:50

Concluzia ca folosesc<a href="http://bjsfdomvpar.com"> wndiows</a> ati tras-o din cadrul asta? Pt ca in cadrul asta nu se vede<a href="http://bjsfdomvpar.com"> wndiows</a>, ci ENPS, un program de editare de stiri. Dar, evident, e mai simplu sa tragi rapid concluzia ca aia-s prosti si arunca banii pe geam. Si da, editare de imagine se poate face si cu<a href="http://bjsfdomvpar.com"> wndiows</a>, dar cu multe injuraturi. Si nu, nu lucrez la TVR, ci la alta televiziune.

wI2V7WKAR 22.12.2015 15:38

Acele iMac-uri le-am notat de mult, că rulează Windows nu m-aș mira: esirexpa snobului care „dă bine cu un mac pe masă”. Eu am o colegă, nu spui cum ocheamă, care și-a luat un MB alb deoarece „arată frumos”, rulează numai windows pe el.Posibil ca W să fi fost pus la cererea lucrătorilor, poate chiar la cererea sindicatului din TVR, esirexpa clasei muncitoare care merge een paradis. Nu m-aș mira

Editorial

Editorial

Scris la: 1 Decembrie 2016

Memorandumul lui Maniu – mai actual decât oricând

“Luăm exemplul ţinutului Timiş, ţinut relativ bogat. Din acest ţinut, Statul încasează pe an aproximativ 5-6 miliarde. Ştiţi cât îi rămân din aceste miliarde pentru nevoile lui administrative, culturale, economice, sanitare etc.? 200 milioane!" Aceasta era situaţia în 1938, la 20 de ani de la Marea Unire. Astăzi, după încă 78 de ani, ce s-a schimbat?

Citeste articolul

Castelino Club pentru Copii in Timisoara

play